NYHETER

2024 Årsmötesprotokoll


2018-06-05 Dataskyddsförordningen (GDPR)


From 2018 05 25 gäller nya regler för hur organisationer förvarar och använder personuppgifter. Läs på https://www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/?utm_medium=email&utm_source=info_email&utm_campaign=info_2018_04_new_terms


Seffle Jazz Club har uppgifter på alla medlemmars namn och adress samt e-post adress, om sådan uppgetts. Dessa används vid utskick av medlemsavgift en gång per år via Svensk Jazz support för detta, samt vid utskick av jazzklubbens program två ggr per år.

Medlemsregistret uppdateras varje år och för den medlem som ej betalar årsavgift stryks uppgifterna i registret. Ett e-post register är även upprättat via one.com som är det hemside program Seffle Jazz Club använder. Jazzklubben sprider inte ut uppgifter från medlemsregistret till någon annan.


I samband med våra jazzkonserter tas dessutom bilder som vi lägger upp på hemsidan. Vi kommer, via skylt i entrén, att informera publiken vid varje konsert om att fotografering kan ske. Om någon inte vill vara med på bild på hemsidan så respekteras självklart detta. Säg till den som fotar direkt, eller meddela det till ordförande som ser till att bild plockas bort/ej läggs ut.


Obs de bilder som sprids via Facebook och via andra i publiken kan Seffle Jazz Club inte ansvara för.


Synpunkter på denna information emottas av ordförande Eva Löfvendahl via eval68@hotmail.com. Den som inte vill att medlemsuppgifter sparas år från år kan givetvis begära att uppgifterna stryks. Isåfall får hen själv se till att sätta in medlemsavgiften till Seffle Jazz Club ifall hen önskar att kvarstå som medlem. Då kan jazzklubben heller inte göra övriga utskick.


2017-09-16 BOKSLÄPP


Seffle Jazz Club - en krönika, av Stig Andersson kommer ges ut i bokform.


Så ta med en extra hundralapp till konserten på Royal Comfort Hotel lördagen den 16 september. Stig finns på plats och kommer signera boken.

2016-12-26 Seffle Jazz Club - en krönika, av Stig Andersson


"Inom den musik som kallas ”jazz” finns en mängd olika stilar och traditioner. Men kärnan är gemensam. I jazzen föds musiken på nytt varje kväll även om kompositionerna är välbekanta. Det är en frihetens, improvisationernas och det spontana samspelets musik. Den hålls samman i rytmens sugande grepp, som griper tag i kroppen. Vid god jazzmusik är publiken medagerande. Musikerna är beroende av åhörarnas gensvar. Tillsammans skapar de musik."


Vill du läsa hela krönikan, klicka på länken nedan.

Seffle Jazz Club - en krönika, av Stig Andersson

2016-12-06 Säffletidningen

Vi behöver bli fler på våra konserter! Hjälp oss sprida jazzbacillen!


För att underlätta att information når alla kan du också maila in din e-mailadress till oss - så kan vi skicka ut en påminnelse inför varje konsert. Gör det till vår kassör Björn Dillner som har hand om medlemsregistret.


Bli gärna medlem på vår Facebook sida också - så kan du sprida evenemangen som vi lägger ut där.


Vidare behöver vi namn till valberedningen; Stig Andersson och Åke Jansson,

inför val av ny styrelse vid nästa årsmöte (mars 2017).

Vi behöver en ny kassör och IT kunniga/intresserade medlemmar.

Är Du intresserad eller har du någon att föreslå! Kontakta Stig eller Åke eller

någon i styrelsen före jul!


Hösthälsningar från


Eva Löfvendahl - ordförande